Chocolate Wednesday

Färgmat.

Är lite färglösallergisk. Tål inte saker utan färg. Färg är livet. 

Alla dagar i veckan, månader på året, siffror, bokstäver, saker, länder, namn och människor har färger i mitt huvud. 

En ganska orolig blick brukar vara svaret när man frågar folk vilken färg måndag är. Konstigt. Den är ju mörkblå. Lika solklart som att onsdagen är brun och fredag gul. Look inside your head liksom.


Summertime

Skulle man inte kunna få börja jobba en timme senare efter man ställt om klockorna till sommartid? Jag menar, EN HEL TIMME av helgen liksom... 

Jag känner mej bestulen. Tänk hur många helgtimmar det blir på ett liv! 

Vadå får tillbaks den på vintern?? Vi snackar vår här. Det är nu jag  vill ha den. Punkt.

J.D.

Ehhm... man kommer av sej lite när Johnny Depp är på inloggningssidan. Låter dreglet vara kvar en stund.

Slår upp dregla så länge...:  blifva fuktig kring munnen (om lik), afsöndra slem från uterus (om brunstig ko)]. Ofrivilligt, omedvetet låta spott/saliv rinna ur mungiporna. 



I-landsproblemen


Ånej! Min pekfingernagel har gått av. Det är katastrof. I mitt jobb krävs det nämligen en lång pekfingernagel på höger hand. Nu kan jag inte göra mitt jobb. Jag kommer gå runt som en invalid tills den kommit ut igen. Finns det nåt man kan äta för att få det att gå fortare?

Dessutom måste min lillfingernagel på samma hand vara lång oxå, annars kan jag inte justera volymen på radion i bilen. 

Jo det är sant. Helt sant.

saltet tack



Jag har alltid bojkottat råvaror med smaken "lättsaltade" eftersom jag gillar salt. Det är ju saltet man vill åt liksom. Jag vill ha "megasaltade" men det är tydligen för mycket begärt. 
Och nu påstår mannen att man ska välja lättsaltade om man vill ha salt, annars väljer man osaltade. 
VA?? Jag känner mej lurad! Tänk vilket liv jag kunde levt om jag vetat detta...

tydliga tecken

En grej man märkt såhär på äldre dar, är att shopping-skillsen börjat rosta. Shoppa var ju det bästaste förr. Man längtade, riktigt laddade och körde hårt när det väl var dax. Snabbt gick det oxå! 
Men nu? När man går i favvoköpcentret nu, får man yrselattacker och värmeslag. Vad hände liksom? Där står man i provrummet och får knappt andan till sej när man försöker köra på som vanligt. 
Inte törs man köpa nåt heller. Det är ju svindyrt! 

Earth Hour

Var det bara jag som var tvungen att sitta på händerna i en timme, för att inte trots-trycka på ljusknapparna?? 



Cashew (uttala riktigt amerikanskt)

Cashewnötter är ju snorgott. Så när man köpt runt 7 kg och ska börja frossa. Då. Då blir man besviken när det slinker in en sån där rôten en. Dom finns alltid med, det vet man. Ändå utsätter man sig för det. Ingenting i världen kan ta bort denna mögeläckelskitsmak som uppstår och efter den är man livrädd. Som när man fått en stöt av nåt. Man blir helt svettig och hyperventilerar om man tvingas ta på föremålet en gång till. 

Om man bara kunde hitta ett kännetecken på rôtnötterna. Då skulle man kunna samla alla såna och mata dom till  "förstagångsbrottslingar".  Så att dom verkligen lär sig en läxa och inte gör om det. Brottet alltså. Fast dom lär aldrig äta nötter igen heller...


same,same but different

Nu tänker man kanske "oj, ny blogg. va kul!". Men då kan jag meddela att den tyvärr inte blir mycket annorlunda än den förra. Samma skit - andra färger.  Och en mycket äldre skapare.

RSS 2.0