Fruktis ❤

Som sagt är vi bästisar, jag och butiksbiträdet i lokala fruktaffären. Det lönar sig både ekonomiskt och ger kick åt egot.
Titta vad jag fick idag!
Åh, vilka billiga affärsknep - och hon går på dem!

Va?? Hörde jag något? Neej. Tänkte väl det.

Hyllning people, hyllning.



Min allra käraste J är:


- först och främst oerhört vacker. Kommer aldrig behöva oroa sig över ålderstecken och sånt smaskigt.

- färgglad. Som sagt blir jag lycklig av färg och J är den mest färgsprakande av alla sorter.

- mkt listig och läskigt smart.

- lyckligt lottad med sin förmåga för logiskt tänkande.

- snabb, men lugn och trygg när det behövs.

- härligt spontan! Allt kan hända, med J i närheten.

- öppen för nyheter och förändring. Men vet precis var gränsen ska dras.

- bestämd. Vet vad hon vill. Det här avundas många och försöker trevande följa efter men hinner inte mer än tänka något innan J redan är klar med det och i full gång med nästa projekt.

- så in i bänken rapp i käften! Detta kan ju ses som störigt eller motbjudande men i J:s fall är det hennes största charm. Många, många har fallit som dominobrickor, I tell you.

-modig. I allmänhet liksom, väldigt modig.

- beundransvärd. Ja alltså hon är en person fylld med mycket att beundra. Något jag beundrar extra är hennes förmåga att göra svåra och tunga saker lättare. Det är egentligen inte så noga - få det gjort bara, brukar jag säga till mig själv och tänka på J.

- ödmjuk. Hjälper, ställer upp, lyssnar. Hon har liksom "hela paketet", skulle jag vilja uttrycka det.

 

Och sist men absolut inte minst (snarare mest) är hon världens bästa mamma. Till M - the kid. Aldrig har jag mött någon som gör det jobbet bättre.

 

 

Glad men mest tacksam är jag för min underbara vän J och jag hoppas att hon kommer finnas med mig resten av mitt liv.

 

En del av mig önskar alla en J, men du får hitta en egen för jag är inte speciellt givmild med mitt guld...


På våren är allt kul

Tjena, Kexet! Står du här och smular?

HAHAHAHAAA

Varför?

Tänk dig att du en kväll ska möta upp ett par vänner på något fräsigt ställe i stan. Du har aldrig varit där förut. Du kommer först och måste vänta in de andra, på plats.
Väl inne - händer det underliga - du drabbas av en konstig panikkänsla och får för dig att du måste lägga all energi och koncentration på att försöka se ut som att du är van. Som om du varit där massa gånger och har full koll på läget. Ingen i hela världen får upptäcka att du är ny eller att du är ensam. Då går jorden under och allt är ditt fel.

Snälla säg att jag bara har livlig fantasi. Eller bara är psykiskt störd. Säg.Att.Folk.Inte.Gör.Såhär. It's all in my head. Tell me!

Ebba von Sydow

Vad är det med Ebba von Sydow? Jag hörde någon, på radion idag, berätta att hon avskytt Ebba von Sydow tidigare. Jag har ett tydligt minne av detta också. Jag tålde henne bara inte.

Varför? Hon som är så stabil och härlig? Nu vill jag inget annat att höra hennes röst, läsa hennes blogg och här sitter jag till och med och tittar på hennes program om kungafamiljen, som jag är helt ointresserad av egentligen.

Vad i hela friden gjorde hon som var så hemskt och hur tog hon sig från det till den going hon är idag?

Äntligen!!!

Lääääänge har jag försökt se avatar 3D. Omöjligt. Ända sedan den kom har det varit helt totalt smockfullt. Det gick så lång tid att jag tröttnade på den.
Men nu är det alltså gjort och härligare rulle får man leta efter!

RSS 2.0