Var bussig mot dig själv

"När du behöver omsorg, 
be om den. 
Det finns människor som älskar dig."

Ujujuj, vilken Reza!

Hon är grym. Hon är härligt skum. Hon är idol-Reza. Äntligen har jag min favvo!

Sugarrush

Can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep can´t sleep.
Och nu undrar jag..är det så det heter? Är sleep verkligen ett ord? Stavas det sådär? Herre gud, vad trött jag är...

Hej honung!

Efter att ha smakat honung med blåbärchokladfestivalen var man som berusad. Möjligen av sockret. Spelar ingen roll. Det var underbart. Köpte två burkar för säkerhets skull. Ifall en skulle ta slut redan på hemvägen, menar jag.

Bejaka dig själv och andra

"Ge andra frihet. 
När du binder dem med egna önskningar 
förstör du dem."

CHOKLADFESTIVAL!!!

Schlurrrp.

Jag hjärtar hösten

Man uppskattar alltid solen så mycket mer på hösten och våren. 
Det allra första härliga ljuset, efter den långa vintern och så de sista värmande strålarna efter sommaren.

Vovsi

Den här goingen brukar jag mysa med om vintern. Och sommaren med för den delen. Dock, är han inte riktigt lika sugen på mys i 30 graders värme. Konstigt. 

Allergiförtydligande

För dig som blev orolig i höjd med förra inlägget kan jag lugnt meddela att det var mjölk-/gluten-/soyafri choklad jag åt. Som gjord för mig med andra ord.
Här ses även rykande färska bilder på cissan som äter BRÖD! Ajjemän! Scones på majsmjöl och wraps på bovetemjöl. Helt handmade by henne själv of course.
 

sleepwalking..typ

Ibland drar livet iväg med en till en underlig plats. I ett par dagar har jag varit utanför mig själv (eller möjligtvis så långt inuti mig att det vart svårt att ta sig ut) och motorn har liksom gått av sig själv. Som en dröm. Man vet inte riktigt vad som hänt förrän man "vaknar" upp igen och ser tillbaka. Mycket konstigt men ibland nödvändigt antar jag.
Men nu är jag back on track och redo att möta världen igen! Känns gött och jag är säker på att den har härligheter att bjuda på en fin höstdag som idag.
((OBS! Inga droger eller liknande är inblandade. Om inte choklad räknas? För jag kan erkänna, det har varit mycket choklad.))

När man googlar "bajs"...

...ska man nog på allvar försöka hitta ny mening med livet. 
Eller nåt.

Ödet vs slumpen

"Använd allt för att berikas, lära och växa. 
Oavsett vad som händer dig, oavsett hur orättvist, eller felaktigt, 
så finns det något att ta vara på i varje situation."

Rosa månad

Här blev jag rosa hjälte. Joina, vet jag!  
Som sagt.. lätt som en plätt.

aldrig smakat lever

Vill verkligen äta lever. Det är så nyttigt att min kropp tjuter som sirener varje gång jag går förbi det i kyldisken på ica. Jag tvingas stanna. Sneglar på paketen. Tar den i handen. Kollar datum, pris och sånt där som man alltid gör. Men precis innan jag lägger ner paketet i kundvagnen råkar jag alltid titta in i det, förbi plasten, och då tvingas jag lägga tillbaka det snabbt som ögat.
Det går inte! Jag kan inte ens titta på levern utan att få rysningar och kräkas lite i munnen. Hur fasiken ska man då kunna tugga - och ännu värre - svälja det??

Knepigt. Eventuellt skulle jag kunna be någon laga det åt mig. Men såklart helt oväntat så jag inte vet vad det är förrän det är uppätet.

klart jag kollar matchen...

...men min one and only mac är tillbaka, frisk och kry, så det får räcka med att tv:n är på. Dessutom speglar den sig i bordet så det blir svårt att missa om det nu, mot all förmodan, skulle bli något mål.
 
Och just som jag skrev det gjorde Danmark mål, ja. Nu känns det som att det var mitt fel. 
F´låt.

Gjorde min dag

Har aldrig direkt läst något av Alex Schulman. Vet inte riktigt varför..förmodligen för att "alla" gör det. Av någon anledning får det mig att bli lite "off". Barnsligt.

Men för någon vecka sedan gled jag helt oplanerat in på hans blogg och har följt den sen dess. Han är ju helball!
Glada överraskningar tackars och tars emot.
Idag läste jag ett inlägg där han svarar på frågor sådär som alla hippa bloggare gör. Tyckte det verkade lite konstigt och olikt honom på nåt sett (men vad vet jag som endast följt bloggen i en vecka..?), fast det var ändå kul nånstans.
Efter att sen ha läst kommentarerna visade det sig att han snott kenzas (snygga bloggdrottningen nr 1, finns överallt, syns överallt, ÄR överallt) frågor rakt av. HAHA! Plötsligt blev hela inlägget dubbelt så roligt och jag var tvungen att läsa genom hela igen. Och igen. Och igen. Och igen.

Coolt

Idol. Karolina. Klockren.

___

Datorn är på rehab så nu körs det från en annan. En PC. Inte för att det spelar någon roll. Du ser ju ändå ingen skillnad. 


RSS 2.0