Viktorias hemlighet

Vad sysslar de med? Sist jag kollade Victoria´s Secret Fashion Show var det underkläder och catwalk. Inget upp-pimpat topmodelavsnitt. Vad händer med världen?

Ja, jag tittar på det frivilligt. Me like beauty. Som i de härliga färgerna och den smittande glädjen.
Det känns friare och trevligare än på vanliga fashion shows. Det kan de unna sig de stackars modellerna.
Fast varför tycker man alltid synd om modeller? De är säkert jättelyckliga. De får ju göra något de alltid drömt om och trivs med? Det är iallafall mer än vad jag kan säga om mitt jobb och min vardag. Jag klagar inte. Jag har det bra. Och allt är ju relativt. Men jag ska nog sluta tycka synd om folk jag inte vet något om.

Juldan

Jag och en vän (och större delen av svenska befolkningen under 30) har som tradition att gå ut på krogen på juldagen.
Spelar ingen roll att man är seg efter julaftonens hysteri av mat och släktträffar. Eller att man år efter år aldrig lyckas få med någon annan man känner, utan bara förblir två. Eller att man tvingas stå i kö i minst en och en halv timme vilket ställe man än väljer. Eller att det är svinkallt och slaskväder. Eller att en är nykterist.
UT ska vi och grymt blir det! Alltid. Till och med i år.

Tradition är tradition.

the mother of all klapps

Look at this beauty:
..en IPHONE! MIN iphone.

Någon har alltså tänkt på mig och köpt en sprillans ny iphone i julklapp. Slösat sina sista slantar så att jag kunde få en god jul. Alltså verkligen lagt ner hela sin själ i detta och alla detaljer omkring. Mitt i julruschen.
Vilken kärlek! Vilken omtanke och inte minst uppoffring. Denna någon förtjänar en riktigt härlig nyårspresent från Hagabadet med benefits. Gärna i sällskap av en  vän också. Och helst på onsdag.
_
Framgick det att julkappen var från mig själv? Ville bara klargöra det.

Till dej..

..från mej:
fantastiskt GOD JUL.




Typiskt mig att komma såhär i sista minuten. Tio i tolv julaftonskväll liksom. Skäms!

Vit jul?

Jag tror det när jag ser det.

Spelar ingen roll att det toksnöar ute på det redan decimeterhöga vita täcket. Det här är göteborg och det är faktiskt en hel dag kvar till julafton. 15(?) årstider kan hinna passera innan dess.

H&M Shop Online - Fashion with a view teaser

Som klubbmedlem på HM får man nu en liten video inför sommarens trender. Det är meningen att man ska bli lite teasad. Då tänker jag av kläder. Eftersom det brukar vara deras grej. Det är åtminstone det de säljer.
Men icke, ser du. Videon visar ett ansikte och lite palmblad. Ansiktet är dessutom suddigt. Är det henne man ska bli sugen på alltså?
Hjälp, jag förstår inte alls grejen - det måste betyda att jag nu, officiellt, är stenåldersgammal?

Brittany Murphy

..är död. 32 år. Why?

Abstinens i hög grad

Lyssnar fortfarande på musikhjälpen som en besatt. Hemma, på jobbet, i bilen, i mobilen på väg till eller från bilen. Enda gången jag stänger av (mot min vilja), är de ca 8 timmar som jag faktiskt sover. Vaknar med ångest och trycker in hörlurarna fortare än tandborsten.
En liten oro väcktes när jag pratade med god vän i telefon och knappt hörde vad hon sa för att andra örat var fullt av P3. Vågade knappt tala om det. Så illa var det. Men oron rann snabbt av igen och jag kunde fortsätta ägna mig åt mitt nya beroende. Skönt.

Musikhjälpen

Plats: glasbur avenyn, göteborg.  Inlåsta: Christer(från P3), Jason (Timbaktu) och Ametist.
Anledning: pengainsamling för kampen mot malaria.
*********************************************************************************************
De sänder radio 24/7 och ses live på musikhjalpen.se. Man kan önska låtar genom sms, auktionera ut saker eller bara skänka pengar rakt av. Helt fantastiskt!
Tog en sväng förbi för en närmare titt...

Levern

Ja, då var det alltså gjort. Min tunga har smakat lever. Kycklinglever.
Tipset var att slafsa ihop en gräddsås till och lite potatis. Men eftersom jag inte kan äta grädde och inte heller tillaga levern själv, bad jag mannen fixa något liknande.
Kände att jag ändå var tvungen att veta när och vad det var jag stoppade i mig eftersom konsistensen sägs vara aningen speciell. Vill ju inte gärna riskera att spotta ut det igen i ansiktet på honom. När han ändå varit så fin och lagat middag menar jag. Sådana tillfällen måste tas tillvara.

Levern var mkt underlig. Torr och som sagt var konsistensen väldigt unik. Inte äcklig. Inte alls. Men egen. Så egen att man blev mätt efter andra tuggan.

ERIIIIIIIIK!!!!

Fina, härliga, goa, lilla människa. Vad bra han är! Och framför allt vad GO han är. Då vinner man min röst. När man är go.
Grattis Erik.

Idolfinal

Ja, har man ingen tv och inget sällskap på idolfinalsfredagen, då får man så snällt bjuda in sig själv hos andra. Sköter man det lite snyggt blir det kanske till och med middag?!
Tyvärr känner jag inga singlar så det blir till att knö sig in hos ett par. Gärna mitt emellan de två.

Uppdatering

Vilken tur. Det var ingen Grey´s igår. Nu får jag lite kärlekskänslor för gammelteven som gick sönder, för att tajmingen ännu en gång visar sig vara klockren.
Kärlekskänslor..hm. Jo, men alltså ett sånt där "moment" då man blir varm inombords då man tänker på något (i mitt fall nu då en tv. Egendomligt, kan tänkas, men det hör inte hit.) och det känns som om det ångar kärlek ur bröstet. Eventuellt blir ögat lite glansigt.
Man kan också känna så för någon levande man tycker mycket om.

Tankar i juletid


..vad är det för julkalender i år? Måste koll...FAN! Tv är paj.
.. överanvänder jag kommatecken?
..Gud, vad längesen det var jag tittade på tv4:s nyheter. Det måste jag gör...FAN! Ingen tv.
..har jag stark integritet? *Harkel*, vet jag ens vad det är?
..Desperate housewives börjar snart. Det är skönt att slötitta på ibla..FAN! Skit-tv.
..blir jag utstött av nära och kära om jag köper EMD:s julskiva?
..herre gud, hur ska jag göra på onsdag, när Grey´s kommer, UTAN TV??
..snälla?! Har du inget vettigare att slösa tankarna på? Tänk vilket jobb för hjärnan, till ingen nytta.




Se så, det finns massa annat att hitta på en tisdag kväll:
diska,
dammsuga,
damma(!),
vattna blommorna,
tömma den där grejen under handfatet som alltid är full av hår och luktar döden,
and so on, and so on liksom.

Det kanske låter konstigt men..

..jag gillar att lukta i nya tidningar. Riktigt tjocka kataloger. Skolböcker var en favorit en gång i tiden.
Jag öppnar på mitten och trycker in näsan så långt det går och tar djuuupa andetag. Mmmm, vad gott och nästan sjukligt beroendeframkallande det är! Det är alltså inte kläderna jag är intresserad av i HM-katalogen.
___________
Och detta var alltså apropå dagens samtalsämne i P3/Christer, som var just "det kanske låter konstigt men jag gillar..".

Lucian

Rösta på göteborgs Lucia! Om du vill alltså. Kanske känns meningslöst om du bor i danderyd. Eller något. Då har du förmodligen ett eget luciagäng att rösta på. Pengarna går i alla fall till att förebygga självmord, i år.
Sandra fick mig att rysa med sin sång (man kan gå in och klicka på dom, så får man höra en truddelutt) så min röst gick till henne.

TV-fri

Samtal söndag kväll:
jag: har vi råd med ny tv efter jul och allt? (har fortfarande en sån riktigt gammal stenbumling, det drar i shoppingtarmen (tarmen?!).)
mannen: japp!
jag (förvånad, med plötsligt avsvalnat shoppingsug): jahopp.
mannen: vi har ju det!?
jag: suck..jaja.
mannen: ..???...



Lite senare samma söndag kväll....
TV: tsszzzzwoom.......!
mannen: ..va fan..?
Tv slocknade för evigt, utan förvarning.
R.I.P. my love. Och tack för tajmingen.

NEJ!

SÅ spänt satt jag och väntade på idolresultatet igår. Lite orolig var man ju eftersom det hela veckan, enda sen Mariette åkte åt, hade verkat så självklart att Calle skulle åka näst. Men så slår han de andra med hästlängder i första omgången! Jaha, liksom.
Måste man tänka om då? Är han verkligen sådär bra? Fast neeej, de andra sitter ju på helt sjuka talanger. Speciellt Tove som är så ung. Och söt.
Och så var det en sista reklam kvar bara tills de avslöjar vem som åker ut och ...DÄR! Där SOMNAR jag!!! Hur i hela friden kan man SOMNA mitt i spänningen?? Bara rakt av. Som en lampa man släcker. Helt jäkla sjukt.
Vaknar upp när Calle och Erik står bredvid varandra och ser lyckliga ut och tar emot hela scandinaviums applåder och jubel.
WHAAAT?? Vad gör dom?? Vart är Tove? VAD HÄNDE????? skriker jag till mannen som ser högst förvirrad ut.
Herre gud, ska man behöva tejpa ögonlocksjävlarna?!


Viktigt med chokladkalendern

Vaaaarje jul måste man vara snäll så att man får en chokladkalender. Det får jag jämt(skryt)(det kan också ha berott på tjat från min sida. Oklart.).
I år måste jag ha varit himla snäll för den här låg på köksbordet när jag kom hem. Och som sagt kan jag inte äta choklad(nytt för i år). Bara en speciell choklad utan gluten/soya/mjölk. Den speciella chokladen finns i denna kalendern. Mannen har alltså pillat ut all vanlig chokladkalenders-choklad och stoppat i min. En alldeles egen chokladkalender! Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag är nu...
...schlurrrp.

RSS 2.0