Dopaminbomb

Oh, så kreativt.



Man blir så lycklig när man ser sådant här.

Vad hände där..?

Helt från ingenstans kommer gammelgamla Morrongänget med Ingmar, Peter och Linda tillbaka till Mix Megapol. De
lämnade ju för ett par år sedan för ett annat program och frekvens. Tommyshow från eftermiddagen tog över morgonen och de ROCKAR fete! Nu tvingas de alltså tillbaka till eftermiddagen och då blir det ju katastrof eftersom de tok-krockar med Christer i p3. Hur i helvete ska det här lösas?? Vad hände där?

En bar i göteborg..eller bar och bar..ett hak i Göteborg blev rånat förra veckan. Två gånger. På samma kväll. TVÅ gånger?! Där kan man undra vad som hände. Glömde de något? Vad säger man andra gången de kommer med massa strumpbyxor över fejjorna och de liksom redan har alla pengar? "Ehm..tar'u kort??" ..?

Mikrofonkåt med September går som smör i solsken på alla krogar och radioapparater. Och just som hon är på toppen och alla skakar rumpa vid blotta tanken på truddelutten, så gör hon en version på engelska? Hela låten är ett enda stort antiklimax. Vaaaad.....hände där??

Charley Sheen.......?!?

När man efter ett helt liv av sötälskande plötsligt inser att man inte längre gillar den ljusa chokladen i Polly-påsen. Utan den fd så fruktade mörka. Då undrar man...vad fan hände där???

RSS 2.0